Hirttämättömät Oy – rakentavia ratkaisuja aina vuodesta 2009 alkaen

Tarjoamme rakentavia ratkaisuja juuri asiakkaan tarpeisiin. Olemme pohjoissavolainen monitoimirakennusliike, joka tarjoaa asiakkaille räätälöityjä palveluita, kuten asiakkaiden tarpeiden mukaisesti suunniteltuja ja toteutettuja purku- ja rakennuspalveluita aina suunnittelusta toteutukseen.

Yrityksen nimi herättää usein ihmetystä. Mieleen se varmasti jää, mutta kerrottakoon tarina tämän mieleen jäävän nimen taustalla:
Oli synkkä ja enemmän tai vähemmän myrskyinen syysilta vuonna 2009, kun kaverukset Mikko Pietikäinen ja Niko Tuovinen istuivat olohuoneen sohvan ääreen tuumaamaan yhteistä yritystä pystyyn. Kiinteistökauppaa varten oli perustettava osakeyhtiö, josta yritystoiminta alkaisi.

Elettiin vielä aikaa, kun perinteinen kirjeposti eli kultakauttaan ja muutoksia perustamisasiakirjoihin ei voinut tehdä parilla klikkauksella. Paperit Patentti- ja rekisterihallitukselle oli valmiina ja maanantaiaamuna paperit olisi tarkoitus postittaa. Vain yksi olennainen asia puuttui – yrityksen nimi.

Sopivaa nimeä ei tuntunut löytyvän ja heitetyt ehdotukset kuulostivat liian tylsiltä. Pitkän tuumailun jälkeen Pertti ”Spede” Pasanen heitti vinkkiä kehiin. Nimi-ideoinnin aikana televisiossa nimittäin alkoi Spede Pasasen ja Vesa-Matti Loirin ohjaama lännenelokuva, joka kantaa nimeä ”Hirttämättömät”. Toiminnan miehenä Mikko kirjoitti papereihin yrityksen nimeksi Hirttämättömät Oy ja vei paperit postiin saman illan nimissä.

Seuraavalla viikolla saapui PRH:n paperit, joissa yhtiön nimeksi oli hyväksytty “Hirttämättömät Oy”.

Siitä alkoi Hirttämättömien tarina, joka jatkuu tänä päivä kasvavana yrityksenä. Tarjoamme purku- ja rakennuspalveluja niin kuluttaja, kuin yritys- ja teollisuusasiakkaille. Päätoimialueemme kattaa vitostien varren aina Varkaudesta Kajaaniin, mutta teemme urakoita myös koko Suomen alueella. Hirttämättömät Oy on yksityinen ja paikallinen yritys, joka tekee työtä omalla työvoimallaan.

Meillä tehdään rakentavia ratkaisuja järkevästi ja keskustelemalla asiakkaan kanssa. Kulmakivinämme on hinta, laatu ja paikallisuus. Yrityksen kotipaikka on Siilinjärvi ja pääkonttori sijaitsee Kuopion Leväsellä helppojen kulkuyhteyksien päässä.

Erotumme joukosta niin töissä työmaalla kuin vapaa-ajalla jalkapallopelissäkin!